Search
Close this search box.
سرورهای ابری دقیقا چه کاری انجام میدهند؟
  1. صفحه اصلی
  2. /
  3. podcasts
  4. /
  5. سرورهای ابری دقیقا چه…

 

سرور ابری، نوعی سرور مجازی است که تحول بزرگی در دنیای تکنولوژی ایجاد کرده و به جای اینکه روی یک سرور فیزیکی ایجاد شود روی ابری از سرورها ایجاد می‌شود، و مزایایی را برای کاربر به ارمغان می‌آورد، حال تصور کنید که یک سرور فیزیکی خریداری کرده‌اید و همه داده‌ها و اطلاعات خود را بر روی آن قرار داده‌اید حال اگر اتفاقی از نظر فیزیکی و سخت افزاری برای آن بیفتد شما چه کاری انجام می‌دهید، با داشتن سرور ابری دیگر نگران آسیب های فیزیکی به سخت افزارتان نخواهید بود.

در ادامه به بررسی بیشتر و معرفی مزایای این سرورها می‌پردازیم:

5 مزیت سرور ابری

  • مقیاس پذیر

می‌تواند توان سرور را در یک لحظه افزایش دهد به عنوان مثال اگر سایت شما در یک کمپین تبلیغاتی یا فروش ویژه قرار داشته باشد به طور قطع کاربران بیشتری به سایت شما رجوع می‌کنند و در اینجا چون شما افزایش ترافیک دارید با چند کلیک ساده می‌توانید منابع خود را افزایش دهید و حتی این امکان را برای شما فراهم کرده که بعد از کاهش ترافیک منابع سرور خود را کاهش دهید و هزینه کمتری پرداخت کنید.

  •  قابلیت دسترسی بالا

این سرورها مقاومت بالایی در برابر خرابی دارند حتی زمانی که یک سرور فیزیکی از کار می افتد سرورهای ابری بدون قطع برق به سرور دیگری منتقل می‌شوند.

  •  منابع رایانشی متوالی

در این سرویس‌ها ما نگرانی در مورد منابعی مانند رم و یا cpu نداریم.

  • کاملاً ایمن است

زمانی که شخصی وارد سرور ابری می‌شود مجبور است تا از لایه امنیتی هاست ابری عبور کند و بعد امکان دستیابی به هاست اصلی را پیدا می‌کند که با این روش امکان آلوده شدن هاست بسیار کاهش می یابد و در نهایت باعث می‌شود هاست شما از امنیت بالاتری برخوردار باشد.

  • نصب سریع سیستم عامل

بعد از اتمام خرید سرویس، متناسب با نوع سرویس در سریع‌ترین زمان ممکن سیستم عامل نصب و راه اندازی می‌شود.

سرورهای ابری دارای انواع مختلفی هستند که ما به معرفی آنها می‌پردازیم تا شما بتوانید با توجه به نیازتان سرور مناسب را انتخاب کنید.

انواع سرور ابری

1. سرور ابری عمومی (Public Cloud Server) 

سرورهای ابری معمولاً از طریق Public Cloud ها عرضه می‌شوند. در این مدل، ارائه‌دهنده ثالث مالکیت و مدیریت سرورها و دیگر زیرساخت‌های ضروری را برعهده دارد و امکان دسترسی On-demand را به مشتریانش می‌دهد.

2. سرور ابری خصوصی (private cloud server)

شرکت ها می‌توانند سرورهای ابری را به صورت خصوصی مدیریت کنند در این حالت وظیفه دسترسی و نگه داری از سرورها به عهده خود شرکت هاست و همچنین منابع این سرورها فقط در اختیار خود شرکت قرار دارد و کارمندان از طریق اینترنت یا VPN به این منابع دسترسی دارند.

3. سرور ابری هیبریدی یا ترکیبی (Hybrid cloud server)

با ترکیب سرورهای Private و Public می توانیم انعطاف پذیری و آزادی عمل بیشتری داشته باشیم و به امنیت بالاتر هم برسیم ولی زمانی که به توسعه سریع نیاز داشته باشیم می‌توانیم از Public Cloud استفاده کنیم.

جمع بندی مطلب

سرورهای ابری نسل جدید میزبانی ابری هستند که پایداری بسیار بیشتری از سرورهای سنتی دارند ، و همچنین دارای مزایای زیادی هستند که در هنگام بروز بعضی مشکلات همچون کمبود منابع، از دست رفتن سرور، دسترسی پذیری بالا و امنیت بسیار می‌توانند به کسب و کارها کمک کنند.

سرورهای ابری چه کاری انجام میدهند
سرورهای ابری دقیقا چه کاری انجام میدهند؟