10خطاهای رایج در طراحی سایت با وردپرس و نحوه جلوگیری از آن‌ها

Home » آموزشی » 10خطاهای رایج در طراحی سایت با وردپرس و نحوه جلوگیری از آن‌ها

خطاهای رایج در طراحی سایت با وردپرس کدامند؟ چگونه می‌توان از بروز این خطاها در حین طراحی سایت جلوگیری کرد؟ سیستم مدیریت محتوای وردپرس قابلیت‌های متعدد و ویژگی‌های خاصی دارد‌. طراحی سایت با این سیستم پیچیدگی چندانی ندارد؛ با این وجود ممکن است افراد با خطاهای را در حین طراحی سایت مواجه شوند. با ما همراه باشید تا شما را با خطاهای رایج در طراحی سایت با وردپرس و نحوه جلوگیری از بروز آن‌ها آشنا کنیم.

مهمترین خطاهای رایج در طراحی سایت با وردپرس

مهمترین خطاهای رایج در طراحی سایت با وردپرس

اگر در طراحی وب سایت با وردپرس خطایی مشاهده کردید، وحشت زده نشوید. چرا که بسیاری از این خطاها قابل حل خواهند بود. برخی از رایج‌ترین خطاهای طراحی سایت با وردپرس عبارتند از:

خطای 404

بدون شک برای شما هم پیش آمده که در هنگام ورود به یک صفحه از وب‌سایت با ارور 404 روبه‌رو شوید. خطای 404 یکی از متداول‌ترین خطاهای طراحی سایت با وردپرس است. اما علت بروز این خطا چیست؟ خطای 404 به دلایل مختلفی رخ می‌دهد. اما مهم‌ترین علت آن را می‌توان اعمال تنظیمات نادرست پیکربندی دانست. برای جلوگیری از بروز این مشکل پس از انجام تنظیمات پیوند یکتا آن را مجدداً بررسی کنید.

خطای 500 Internal server error

اگر در حین طراحی سایت با یک خطا ناشناخته مواجه شوید، ارور 500 Internal server error برای شما نمایش داده می‌شود. این خطا هنگامی رخ می‌دهد که اشتباهی در فرایند طراحی سایت رخ دهد اما سرور نتواند علت آن را پیدا کند. برای جلوگیری از این خطا باید تمامی مراحل طراحی سایت را با دقت انجام دهید. غیر فعال کردن افزونه‌ها می‌تواند راهکاری مؤثر برای رفع این مشکل باشد.

خطا white screen error

white screen error (صفحه سفید مرگ) خطایی است که بدون هیچ پیغامی رخ می‌دهد. اما چگونه می‌توان به این خطا پی برد؟ برای پی بردن به خطای white screen error راهکار خاصی وجود ندارد. به همین دلیل اغلب افراد در مواجهه با آن دچار سردرگمی می‌شوند. برای جلوگیری از این خطا ابتدا حافظه php را از نظر ظرفیت بررسی کنید. اگر مشکل از حافظه php  نبود، ممکن است پیکربندی سرور مشکل داشته باشد.

خطای عدم آپلود و نمایش تصاویر

آپلود ناقص تصاویر یکی از دیگر خطاهای رایج در طراحی سایت با وردپرس است که بسیاری از کاربران با آن برخورد می‌کنند. جلوگیری از بروز این خطا با تنظیم مجوز فایل برای فایل‌های دایرکتوری آپلود قابل انجام است. در واقع علت خطای عدم نمایش تصاویر در وردپرس مجوزهای نادرست برای فایل است. اگر در آپلود تصاویر برای سایت وردپرسی دچار بحران شده‌اید از یک کلاینت FTP برای تنظیم مجوزها استفاده کنید.

خطای Failed To Load Resource

خطای Failed To Load Resource

یکی از خطای رایج طراحی سایت با وردپرس با عنوان Failed To Load Resource نمایش داده می‌شود. این خطا در حین بارگذاری صفحات اتفاق می‌افتد که علت آن عدم وجود فایل‌های مختلف نظیر Css است. برای پیشگیری از این خطا بهتر است از وجود فایل‌ها در صفحه اطمینان حاصل کنید.

خطا در زمانبندی انتشار پست‌ها

مدیریت زمان‌بندی برای انتشار پست‌ها در صف انتظار یکی از قابلیت‌های محبوب سیستم مدیریت محتوا وردپرس است‌. به طور معمول کاربران برای زمان‌بندی پست‌ها با مشکل خاصی مواجه نمی‌شوند. با این وجود در برخی مواقع ممکن است پست‌ها در زمان‌بندی مشخص شده در صفحه منتشر نشوند. برای جلوگیری از مشکل انتشار پست‌ها در زمان‌بندی مورد نظر می‌توانید از افزونه‌های مختلف مانند WP Scheduled Posts استفاده کنید.

خطای 413

آیا تا به حال در هنگام طراحی سایت با وردپرس با خطای 413 مواجه شده‌اید؟ این خطا مانند ارور 404 به علت بروز مشکلات مختلف در پیکربندی رخ می‌دهد که در نتیجه آن کاربر نمی‌تواند فایل‌های مختلف با حجم بالا را در صفحات سایت آپلود کند‌. این موضوع به دلیل وجود محدودیت حجم فایل‌های قابل آپلود در هاست است‌. برای جلوگیری از خطای 404 پس از بررسی مجوزهای سرور از راه‌حل پروتکل FTP یا ویرایش فایل htaccess استفاده کنید.

خطای Reset کلمه عبور

اگر در ورود به سایت برای انجام تنظیمات بر روی آن با مشکل مواجه شوید، خطای Reset کلمه عبور  در صفحه ظاهر می‌شود. علت این خطا را می‌توان به عدم وجود فضای ذخیره‌سازی کافی در حساب هاستینگ نسبت داد. در این وضعیت برای رفع خطا یا جلوگیری از رخ دادن آن حذف فایل‌های اضافی که به آن‌ها نیازی ندارید به حل مشکل کمک می‌کند.

خطای عدم اعمال تغییرات پس از به‌روزرسانی

از دیگر خطاهای رایج در طراحی سایت با وردپرس می‌توان خطای عدم اعمال تغییرات پس از به‌روزرسانی را نام برد. این خطا به دلیل عدم پاکسازی به موقع حافظه پنهان سایت وردپرس رخ می‌دهد. جلوگیری از بروز این خطا بسیار ساده است. برای این کار کافیست حافظه پنهان وردپرس خود را به صورت منظم پاکسازی کنید.

سخن پایانی

طراحی سایت وردپرسی در عین ساده بودن بسیار پیچیده است. از این رو بسیاری از کاربران به ویژه افراد تازه کار در طراحی سایت با وردپرس ممکن است با خطاهای مختلفی روبه‌رو شوند. همیشه به یاد داشته باشید که ممکن است در طراحی سایت وردپرسی مهارت و تخصص داشته باشید، اما با خطاها و مشکلاتی مواجه شوید.

در این مطلب شما را با برخی از خطاهای رایج در طراحی سایت با وردپرس و نحوه جلوگیری از آن‌ها آشنا کردیم. بررسی این خطاها و توجه به راه‌کارهای جلوگیری از آن‌ها می‌تواند به شما در طراحی سایت با کمترین خطا کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *