5 قابلیت وردپرس در مقابل دروپال

Home » اطلاعات کاربردی » 5 قابلیت وردپرس در مقابل دروپال

امروزه کسب و کارهای آنلاین توسعه بسیاری یافته اند تا جایی که می‌توان انواع CMS ها یا سیستم‌های مدیریت محتوا را مشاهده کرد که از آنها برای ایجاد پلتفرم‌های آنلاین مختلف استفاده می‌شود . یکی از این سیستم‌ها دروپال است. یک سیستم حرفه‌ای متن باز که دارای مزایای بسیار مانند امنیت بالا و انعطاف پذیری فوق العاده می‌باشد. این نوع وب سایت بسیار حرفه‌ای بوده و به رشد کسب و کار شما کمک می‌کند.

با وب سایت فریا یکی از معتبرترین پشتیبان‌های وب سایت‌های وردپرسی همراه باشید تا شما را با تعریف دروپال، مزایا، معایب و تفاوت آن با وب سایت وردپرسی آشنا سازیم. در این مطلب، همچنین راجع به 5 قابلیت وردپرس که در پیشرفت سایت شما موثر هستند، صحبت می‌کنیم.

تعریف دروپال چیست؟

تعریف دروپال چیست؟

قبل از اینکه به بحث در مورد تفاوت دروپال و وب سایت‌های وردپرسی بپردازیم، بهتر است با تعریف دروپال آشنا شویم. همانطور که در بخش قبل نیز به آن اشاره کردیم، دروپال یک سیستم مدیریت محتوای متن باز و رایگان است که امکان سفارشی سازی وب سایت شما را داشته و به افزایش میزان فروش آن کمک می‌کند.

این سیستم دارای قابلیت‌ها و امکانات متنوعی است، از این رو نیاز به سیستم هاستینگ بسیار قوی دارد. از این نوع سیستم محتوایی می‌توان برای ایجاد وب سایت‌های فروشگاهی، خبری، وبلاگ و حتی ایجاد تالارهای گفت و گو نیز استفاده کرد. امروزه بسیاری از افراد مانند نویسندگان، فعالین صنایع غذا و نوشیدنی، الکترونیک، مخابرات، مواد شیمیایی و حتی سرگرمی و دولتی نیز به دنبال استفاده از این نوع . سیستم هستند. دروپال دارای مزایای بسیاری است که در بخش بعد در مورد آن توضیح خواهیم داد.

مزایای دروپال

دروپال دارای مزایای بسیاری است تا جایی که می‌توان آن را نسبت به رقبای دیگر خود متمایز دانست. از مهمترین مزایای آن عبارتند از:

  • انعطاف پذیری و مقیاس پذیری بالا

دروپال مقیاس پذیری بالایی دارد از اینرو قابلیت های مختلفی را در اختیار کاربرهای خود قرار می‌دهد. در نتیجه کاربر بدون نیاز به آگاهی از کدهای مختلف می‌تواند از آن برای ایجاد وب سایت‌های پیچیده و ساده استفاده کند.

  • امنیت بالا

دروپال نسبت به سیستم‌های دیگر، حتی سیستم مدیریت محتوای وردپرس، دارای امنیت بالایی است چرا که تمامی بخش‌های مختلف آن به موقع به روز رسانی شده و مانع از ورود هکرهای مختلف می‌گردد.

  • چندزبانه

همچنین این سیستم چند زبانه بوده و می‌تواند به راحتی از چند زبان مختلف حمایت کند. شما می‌توانید محتوای مورد نظر خود را به راحتی در این سیستم تعریف کرده و آن را مدیریت کنید. در حقیقت می‌توان گفت بسیار کاربر پسند می‌باشد.

  • بهبود رتبه سئو

شما می‌توانید به راحتی با استفاده از ابزارهای سئو، از آن برای بهبود رتبه‌ بندی وب سایت خود استفاده کرده و از این طریق میزان فروش خود را افزایش دهید.

همچنین می‌توانید پست آیا تولید محتوای جذاب، کلید موفقیت در سئو است؟ به منظور بهبود رتبه سئو را مطالعه نمایید.

  • ریسپانسیو بودن

همچنین دروپال دارای طراحی واکنشگرا یا ریسپانسیو است که به درستی در تمامی صفحات نمایشی اجرا می‌گردد.

تفاوت دروپال با قابلیت وردپرس (بررسی 5 جنبه مهم)

تفاوت دروپال با قابلیت وردپرس (بررسی 5 جنبه مهم)

دروپال و وردپرس هر دو از سیستم‌های مدیریت محتوای وب به شمار می‌روند. با این حال برای انتخاب بهتر باید تفاوت مهم و آشکار ووردپس و دروپال را مورد بررسی قرار داد:

  • میزان محبوبیت

هر دو دروپال و وردپرس را می‌توان از محبوب‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا دانست. با اینکه دروپال نسبت به وردپرس سابقه طولانی مدتی دارد، اما تنها ۲ درصد از تمامی وب سایت‌های دنیا را می‌توان جزئی از دروپال دانست. بدین ترتیب سیستم مدیریت محتوای وردپرس را می‌توان پلتفرم محبوب‌تری قلمداد کرد.

  • کاربری آسان

از مهم‌ترین تفاوت‌های میان وردپرس و دروپال، محیط کاربری آن و آسان کاربر بودن این دو سیستم است. معمولاً دروپال به دلیل پیچیدگی نیاز به تخصص بیشتری دارد. در نتیجه هزینه مدیریت بالاتری را نیز می‌طلبد.

  • سختی یادگیری

یکی از مهم‌ترین مواردی که کاربران در هنگام مقایسه این دو سیستم با آن برخورد می‌کنند، پیچیدگی یادگیری آن است. همانطور که در بخش قبل گفتیم، دروپال به دلیل پیچیدگی نیاز به تمرین بیشتری دارد، اما وردپرس محیط کاربری آسان‌تری خواهد داشت.

  • امنیت

سیستم وردپرس و دروپال هر دو از امنیت بالایی برخوردار می‌باشند اما وردپرس سیستمی است که معمولاً مشکلات امنیتی در آن رخ می‌دهد. با این حال به هیچ عنوان کاربران دروپال با مشکلات امنیتی زیادی روبرو نشده‌اند.

  • تنوع قالب‌ها

یکی از مهم‌ترین موارد برای کاربران تنوع قالب‌های هر دو پلتفرم است. معمولاً سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارای قالب‌های رایگان بسیاری است که می‌توان از آنها برای ایجاد وب سایت‌های مختلف استفاده کرد. اما دروپال فاقد تم‌های آماده است. در نتیجه توسعه دهنده نیاز به زمان بیشتری برای طراحی وب سایت خواهد داشت.

 سخن پایانی

دروپال از سیستم‌های مدیریت محتوای وب است که تفاوت‌های آشکاری با وردپرس دارد. ازجمله تفاوت‌های آشکار میان این دو سیستم می‌توان به میزان امنیت، میزان سختی در یادگیری، تنوع قالب‌ها و نیز محیط کاربری آن اشاره کرد. سایت فریا از معتبرترین ارائه دهنده های پشتیبانی وب‌سایت های وردپرس، در این مقاله سعی کرده‌ است، در ابتدا تعریف دروپال را به صورت مختصر ارائه دهد و سپس شما را با تفاوت‌های آشکار میان دروپال و وردپرس آشنا سازد، همچنین درمورد مزایای استفاده از سیستم دروپال نیز اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار دهد تا بتوانید به درستی از آن استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *